Uluslararası Ekonomi Araştırmaları ve Finansal Piyasalar Kongresine Davetlisiniz

Nişantaşı Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi iş birliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan “4. Uluslararası Ekonomi Araştırmaları ve Finansal Piyasalar Kongresi (IERFM)” 09 – 10 – 11 Nisan 2020 tarihlerinde gönüllerin şehri Konya’da gerçekleştirilecektir.

Kongrenin ana teması “Küresel Gelecek: Dijital Ekonomi & İnovasyon & Sürdürülebilir Büyüme” şeklinde belirlenmiştir.

Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği’nin güncel maddelerine göre düzenlenecek olan kongrede; Tam Metin Elektronik Bildiri Kitabıİngilizce Özet Metin Elektronik Bildiri Kitabı, Uluslararası Yayınevi tarafından yayınlanacak İngilizce Kitap ve ULAKBİM tarafından taranan Maliye ve Finans Yazıları Dergisi Özel Sayısı olmak üzere dört farklı yayın olanağı sunulacaktır.

Kongre için bildiri özeti son gönderimi tarihi 23 Şubat 2020 Pazar günü olup; özet metinler üzerinden kabul edilen bildirilerin ilanı 01 Mart 2020 Pazar günü gerçekleştirilecektir. Tam metin bildirilerin son gönderim tarihi ise 01 Nisan 2020 Çarşamba günü olarak belirlenmiştir. Kongreye ilişkin detaylı bilgilere www.ierfm.com adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca bilgi almak istediğiniz her konuda info@ierfm.com adresine mail yazabilirsiniz.