TÜBİTAK 1003 Öncelikli Alan Ar-Ge Proje Başarısı

Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi – Elektrik-Elektronik (İngilizce) Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Onur OSMAN’ın Proje Yöneticisi/Yürütücüsü olduğu ve ArelPOTKAM Proje Koordinatörü Yard. Doç. Dr. Yeşim Müge ŞAHİN’in yürütücü olduğu TÜBİTAK 1003 – Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programına sundukları “Karaciğer Naklinde Safra Anastomozu için Biyouyumlu ve Biyobozunur Nanokompozit Malzemelerden Stent Üretimi ve Klinik Uygulaması” adlı proje başvuruları kabul edilmiştir.

36 ay süre ve 1.6 Milyon TL bütçeli proje; ArelPOTKAM, İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Uyg.ve Arş.Mrk. ve Sağlık Bilimleri Ü. Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi ortaklığıyla yürütülecektir.

Değerli akademisyenlerimiz Prof. Dr. Onur OSMAN ve Yard. Doç. Dr. Yeşim Müge ŞAHİN’ini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

AREL Teknoloji Transfer Ofisi