Türkiye Patent Hareketi Platformu ve İstanbul Arel Üniversitesi, Arel Teknoloji Transfer Ofisi iş birliğiyle “Patent Farkındalık ve Bilgilendirme Eğitimi”ni gerçekleştirdik.

Açılış konuşmasını Sayın Rektörümüz Prof. Dr. A. Ercan Gegez gerçekleştirirken eğitime, Türkiye Patent Hareketi Platformu Başkanı Av. Ali Çavuşoğlu, Efor Patent Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Gümüş ve İstanbul Arel Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Cüneyt Genç katılım gösterdi.
Eğitimde patent araştırması ve literatürünün anlaşılması adına bilgiler verilirken patente ilişkin temel bilgiler de paylaşıldı.
Eğitime katılan değerli konuşmacılarımıza ve katılımcılarımızı teşekkür ederiz.

Programlarla ilgili detaylar için “tto@arel.edu.tr” adresine ulaşarak veya “Arel -Teknoloji Transfer Ofisimizi” ziyaret ederek proje hazırlık/başvuru sürecinde uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.