MBG Bölümü Öğrencileri ile TÜBİTAK STAR, 2209-A, 2209-B Projeleri Bilgilendirme Toplantısı

Üniversitemizin Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencilerinin yoğun katılımıyla TÜBİTAK STAR, 2209-A ve 2209-B projeleri ile ilgili online bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik.

Toplantıya Rektör Yardımcımız ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Ergül BERBER, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkan Yardımcısı Özlem YALÇIN ÇAPAN ve ArelTTO Müdürümüz Cüneyt GENÇ katılım gösterdi.

ArelTTO, 2022 proje çağrıları için öğrenciler ile heyecanla yeni çalışmalara başladı.

Programlarla ilgili detaylar için “tto@arel.edu.tr” adresine ulaşarak veya “Arel -Teknoloji Transfer Ofisimizi” ziyaret ederek proje hazırlık/başvuru sürecinde uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.