ArelTTO TECDE grup çatısı altında faaliyet gösteren Çetin Cıvata firmasına ziyaret gerçekleştirdi.

ArelTTO olarak Üniversite Sanayi işbirliği kapsamında farklı kurumlar ile verimli görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda TECDE grup çatısı altında bağlantı elemanları sektöründe faaliyet gösteren Çetin Cıvata firmasına dün bir ziyaret gerçekleştirdik. Yapılan görüşmede Çetin Cıvata ile Ar-Ge, proje, eğitim, staj, saha ziyaretleri gibi alanlarda faydalı işbirlikleri yapılması planlandı.

ArelTTO olarak işbirliği geliştirme kapsamında akademisyenlerimizi ve öğrencilerimizi sanayi ile buluşturarak projelerinin ticarileşmesine destek olmamıza olanak veren Çetin Cıvata firması yetkililerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.