Marie Sklodowska Curie Destekleri 20. Yılını Siz Değerli Akademisyenlerimizle Birlikte Kutluyor!

Değerli Akademisyenlerimiz,

Araştırmacıların uluslararası ve sektörlerarası dolaşımına destek veren Ufuk2020 Marie Sklodowska Curie Uluslararası Burs ve Araştırma Destekleri 20. Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri kapsamında TÜBİTAK, Avrupa Komisyonu ve Bahçeşehir Üniversitesi’nin işbirliği ile İstanbul ve Ankara’da etkinlikler düzenliyor.

Etkinliklerde, kuruluşundan itibaren 20 yıllık süreçte Marie Sklodowska Curie Uluslararası Burs ve Araştırma Destekleri’nın Türkiye’nin de dâhil olduğu Avrupa Araştırma Alanı’na yönelik katkısı, bundan sonraki hedefleri ve 2017-2018 yılı çağrıları hakkında detaylı bilgi sunulacak.

14 Eylül tarihine kadar çağrısı açık olan Marie Skolodowska Curie Bireysel Burslara (MSCA Individual Fellowships-IF) özel önem verilerek hazırlanan etkinlik programında, proje önerisi hazırlığı, dikkat edilmesi gereken hususlar ile hakem ve bursiyer tecrübelerine dâir oturumlar olacak. Bu sayede 2018 ve sonrası dönemde araştırmalarının bir bölümünü (12-24 ay arası) yurtdışında (Avrupa’da ya da Avrupa dışında) geçirmek isteyen veya yurtdışından Türkiye’ye yeni gelmiş/gelmeyi düşünen araştırmacılarımız MSCA çağrılarından, TÜBİTAK Destek Programlarından ve Ulusal İrtibat Noktalarının sunduğu hizmetlerden nasıl faydalanabilecekleri hakkında etraflıca bilgilendirilecekler.

2 Haziran 2017 tarihinde İstanbul/Bahçeşehir Üniversitesi’nde; 5 Haziran 2017 tarihinde Ankara/TÜBİTAK Başkanlık Binası’nda gerçekleştirilecek etkinliklere katılım ücretsiz olup, katılım öncesinde kayıt yaptırılması gerekiyor.

Notlar

İstanbul etkinliği İngilizce dilinde gerçekleştirilecek olup, etkinlik salonunda tercüme imkânı bulunmamakta.
Ankara etkinliği Türkçe olarak gerçekleştirilecek.

2 Haziran 2017 tarihli İstanbul etkinlik programına ulaşmak için lütfen tıklayınız. (güncellendi!)

İstanbul etkinliğinin gerçekleşeceği adres: Ihlamur Yıldız cad. No:10 Gayrettepe 34353 Beşiktaş İstanbul (Bahçeşehir Üniversitesi – Kuzey Kampüsü Kuzey Salon)

İstanbul veya Ankara etkinliğine kayıt olmak için lütfen tıklayınız.

Programla ilgili her türlü konuda Arel Teknoloji Transfer Ofisi ile iletişime geçebilir; katılım ve başvuru sürecinde uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.