AR-GE DESTEK PROGRAMI 17. PROJE ÇAĞRISI BAŞVURUYA AÇILDI!

Tarım ve Orman Bakanlığı Ar-Ge Destek Programı kapsamında proje başvurularının kabulü için 17. Çağrıya çıkılmıştır.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Üniversiteler, TÜBİTAK Ar-Ge birimleri, sivil toplum ve meslek kuruluşları, özel sektör kuruluşları (Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde kaydı bulunanlar) başvuru yapabilir.

Yukarıda belirtilen Kurum/Kuruluşların haricindeki kurum/kuruluşlar ve gerçek kişilerin proje başvuruları değerlendirme dışı bırakılır.

Çağrı kapsamında başvuru yapılacak proje teklifinin konusu internet sayfasında ve bu kılavuzda belirtilen 17. Proje Çağrısı Öncelikli Ar-Ge Konuları kapsamında olmalıdır.

BÜTÇE:

Başvuruda Bulunacak Kurum/Kuruluş Bakanlık Destek Üst Limit (TL) Bakanlık Destek Oranı (en fazla)

Üniversiteler ve TÜBİTAK Ar-Ge birimleri

300.000 % 100
Sivil toplum ve meslek kuruluşları 300.000 % 70

Özel sektör kuruluşları (Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde kaydı bulunanlar)

3.000.000 % 70

17. Proje Çağrısı Öncelikli Ar-Ge Konuları kapsamında hazırlanacak projelerde proje ortağı bulunması zorunludur. Sadece “Tarım Ekonomisi Alanındaki Konular” başlığı altında yer alan iki konu kapsamında olan projeler için yapılacak başvurularda ise proje ortağı zorunluluğu mevcut olmamakla birlikte istenildiğinde proje ortağı alınabilir.

BAŞVURU ADRESİ:

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) (Üniversiteler Mah. Dumlupınar Blv., Eskişehir Yolu 10. Km, 06800, Çankaya/ANKARA)

BAŞVURU TAKVİMİ:

Son Başvuru Tarihi → 08 Ekim 2021 / Cuma / Saat 18.00

Bu tarihten sonra TAGEM’e ulaşan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru koşulları hakkında detaylı bilgi için → tıklayınız.

Programla ilgili her türlü konuda tto@arel.edu.tr adresine ulaşarak ve “Arel -Teknoloji Transfer Ofisimizi” ziyaret ederek proje hazırlık/başvuru sürecinde uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.